Xikar Boveda - 2 db-os cédrusfatartó (18x15cm)

11.990Ft

A spanyol cédrusfából készült Boveda Humidipak tartóban 2db Boveda tasak helyezhető el. A mellékelt mágnes és egy fémlemez segítségével a cédrusfából készült Xikar Boveda tartó könnyen felszerelhető a szivar tároló humidor belsejében
A Xikar Boveda egy szabadalmaztatott nedvességszabályozó termék, amelyet kifejezetten asztali- és utazó humidorokhoz fejlesztettek ki. Minden Xikar Boveda csomag telített természetes sók és tiszta víz oldatát tartalmazza, amelyet mindkét irányban áteresztő membrán védi.

Soha nem kell gondolkodnia a párásító újratöltéséről a humidorban! Egyszerűen tegye a megfelelő számú Xikar Boveda-csomagot a humidorbí. A Xikar Boveda kiereszeti a nedvességet és csökkenti azt, így segíti elő a szivarok optimális tárolását.
Xikar Boveda használatával a baktériumok, penész vagy gombák terjedésének kockázata is csökken a humidorban, szemben más párásító rendszerekkel.
A Xikar Boveda használatával megakadályozzuk a nedvességtartalom ingadozásait - így a szivar tökéletesen érhet! A hagyományos párásító rendszerektől eltérően a Xikar Boveda állandó nedvességtartalmat garantál, amely megőrzi a szivar természetes olajait és cukrait, lehetővé téve számukra, hogy a korral egyre jobbá váljanak, és ne veszítsék el az aromájukat.

Méret: 

18,5 x 15 x 1,5 cm

Elérhető:

Listaár: 13.520Ft
Ár: 11.990Ft